luni, 13 aprilie 2009

Cocalari si pitzipoance
















M-am amuzat foarte mult cand am vazut aceste imgini, asadar as dori sa dau o definitie pentru fiecare dintre acesete doua personaje mioritice (cocalar&pitzipoanca):
COCALAR:
1.Fiinta inferioara, extrem de sociala, care se caracterizeaza prin gandire inferioara, inteligenta foarte slaba şi limbaj special "colorat"cum imi place mie sa spun!
2.Se deosebeste de ceilalti prin insusi aspectul fizic, limbaj specific "rasei sale" apartinand unui dialect special si vestimentatia foarte "speciala"...(D&G, Ghiorghi Armani, Jan Versace, Naic,Hadidas...etc.)
3.Persoana cu multa incredere de sine inzestrata cu: talent,femei(cunoscute si sub pseudonimul de gagici sau printese) si avere! Se autocarecterizeaza ca fiind:gagicar "cu lipici la femei" Of-ul sau,daca il putem numi asa,este considerat a fi acela ca este invidiat de dusmani reali sau imaginari!
PITZIPOANCA:
1.Este considerata a fi "femela cocalarului"!
2.Fiinta inferioara, extrem de sociala, care se caracterizeaza prin gandire inferioara, inteligenta foarte slaba şi limbaj special; mainile libere pline de bratari, ceasuri, accesorii stralucitoare amplasate in asa masura de a efectua miscari fine pentru a impresiona "lumea".
3.Se deosebeste de ceilalti prin prezenta sa, prin insusi aspectul fizic (foarte bronzate,"glet")
4.Are si ea dusmani si se simte foarte cool cand primeste comm la pozicile cele noi de pe hi5 (mediafax-ul pitzipoancelor dar si al speciilor specificate anterior)sau cand un cocalar cu BMW sau CHRYSLER [;)] o claxoneaza...
Motto-ul acestor specii de persoane ar fi urmatorul:
"Nici aurul nici platina nu luceste mai tare ca mine" (Fernando de la Caransebes)
Ofer multumiri DEX-ului si site-ului http://www.cocalari.com/ care m'a ajutat pe partea foto!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu